• Pallbytare

 • Ramkonstruktionen är av rostfritt stål i U-profil, kvalitet 2333, 100 x 50 x 3 mm, för maximal vridstyrka

  Yttermått: grundmodell 1200 x 1500 mm.

  Pallmått: standard 800 x 1200 mm.

  Option: 1000 x 1200 mm.

  Standardkapacitet: 1000 kg.

  Maskinen är CE-godkänd.

  Case-Link Pallbytare arbetar inom ett stort produktområde och klarar burkar, dunkar, kartonger och säckar.  Case-Link Pallbytare i vertikalutförande

  Med Case-Link Pallbytare kan en underliggande pall enkelt ersättas med en ny pall i annat material, t ex i trä, plast eller aluminium.
  Produkterna lyfts upp, de behöver inte vändas. En skonsam hantering som gör att även lite ömtåligare gods kan lastas om. För att ytterligare skydda produkterna arbetar maskinen i tre justerbara tryckområden, dvs trycket kan regleras beroende på produkten. Det gör att även tomma förpackningar kan hanteras.

  Operationen går till så att en full pall körs in i pallbytaren. Operatören trycker på knappen varpå två sidstycken trycks in mot pallen och lasten lyfts ca 1 dm. Nu kan den fria pallen köras ut och ersättas med en ny. I nästa moment sänks pallmönstret ner på den nya pallen. Därefter släpper kompressionstrycket.

  Case-Link Pallbytare tar liten plats. Den är obetydligt större än en pall.

  Case -Link Pallbytare kan kompletteras med pallmagasin för frammatning av nya tompallar. Magasinet har en kapacitet på 10 tompallar.

  .